Zahvaljujući Azmiru Husiću opremljena tuzlanska džamija

Prvi čovjek Tuzla Cityja osoba široke ruke

Zahvaljujući Azmiru Husiću opremljena tuzlanska džamija

A. Čaušević

Azmir Husić je jedan od ljudi koji su posljednjih godina uložili ogroman novac u bh. fudbal, prvo u FK Sloboda, a zatim u Tuzla City.

Međutim, da je Husić društveno odgovorna i osoba široke ruke potvrđuje i njegovo posljednje dobro djelo, barem ono za koje se to javno zna.

Naime, zahvaljujući Husićevoj donaciji džamija u tuzlanskom naselju Simin Han dobila je novi enterijer i eksterijer.

Uspješni biznismen je želio ostati anoniman te da se njegovo ime ne spominje, međutim džeamtlije iz džemata Simin Han su odlučili javno obznaniti njegovo dobro djelo.

Poslije Husićeve pomoći džamija je dobila novi tepih, ukrašeni su zidovi, iscrtana je kaligrafija, dok je i postavljena nova fasada.

Top Komentari

pitaristok
malo pocinjete dosadjivati sa ovim Husicem...ok,dobar je,svaka cast ali nije ovo za sportskog portala....ako si human i pomazes onda radis to zbog svog nekog ispunjenja i da se ti osjecas dobro a ne zbog toga da portal pise o tebi kako si aman zaman ti dobar momak....
16 4
MisterX
Kakve ovo veze ima sa sportom? btw, svaka cast Husicu na ovome, ali ipak nije ovo za sportske vijesti!
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi