Zamislite ovo u BiH: Izbačen iz tima zbog pušenja nargile

Englezi su, ipak, malo rigorozniji

Zamislite ovo u BiH: Izbačen iz tima zbog pušenja nargile

Čelnici Aston Ville odlučili su suspendovati jednog od svojih najpoznatijih fudbalera Gabriela Agbonlahora.  

Bivšeg engleskog reprezentativa u je skupo koštalo pušenje nargile u jednom baru u Dubaiju, gdje je Agbonlahor boravio na odmoru za vrijeme dvosedmične prvenstvene pauze.

Fotografije Agbonlahofa u nešto opuštenijem izdanju stigle su do čelnika posljednjeplasiranog tima Premiershipa, koji su ga odlučili izbaciti iz tima, pa će tako nekada veliki talenat engleskog fudbala će propustiti predstojeću utakmicu protiv Chelseaja. 

Probajte zamisliti šta bi se desilo kada bi ovaj primjer iz Engleske počeli slijediti naši klubovi... Vjerovatno bi veliki broj premijerligaša iznenada ostao bez polovine igračkog kadra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi