Zanosnu Dilettu Leottu opljačkala banda sa prostora Jugoslavije?

Italijanski mediji špeklišu

Zanosnu Dilettu Leottu opljačkala banda sa prostora Jugoslavije?

Admin Čaušević

Zanosna Diletta Leotta je opljačkana prethodnog vikenda. Procjenuje se da su ukradene stvari vrijede 150.000 eura. 

Popularna italijanska voditeljica živi u Milanu, a kako Corriere della Sera navodi u dijelu grade u kojem je Diletta nastanjea djeluje banda sa prostora bivše Jugoslavije.

Italijanska je ostala bez vrijednog nakita i stavoa, ali i novca tokom pljačke koja se desila u noći između subote i nedjelje.

Trenutno najpopularnije TV lice u Italiji je ostalo bez osam satova, od kojih su četiri marke Rolex. Otuđen joj je vrijedni nakid, a lopovi su odnijeli šest hiljada eura u gotovini.

Corriere dello Sera piše kako su lopovi akciju planirali dugo vremena. Znali su da Diletta koja na Instagramu ima peko 6 miliona pratitelja u stanu čuva vrijedne stvari te provalu izveli navjerovatnije preko balkona.

Top Komentari

Celtic
Hebla vam Diletta Leotta sve nenormalno, pišite nešto pametno niste Express ili Svet.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi