Zar je moguće da ima 45 godina? Elvir Baljić oduševio fotografijom na Instagramu

Bivši bh. fudbaler odlično izgleda

Zar je moguće da ima 45 godina? Elvir Baljić oduševio fotografijom na Instagramu

E. Čaušević

Elvir Baljić važi za jednog od najboljih fudbalera koje je Bosna i Hercegovina ikada imala, a o njegovim fudbalskoj karijeri je zaista suvišno pričati.

Sigurno da ostaje velika žal na teške povrede koje je Baljić imao u svojoj karijeri jer bi definitivno ostvario još veće rezultate. Bivši bh. igrač svojevremeno je nosio dres Real Madrida i bio bio najvećeg transfera u historiji Fenerbahčea.

Nakon što je u finišu karijere igrao većinom u Turskoj ovaj 45-godišnjak karijeru je završio 2008. godine i okrenuo se trenerskom poslu. Baljić je bio dio stručnog štaba bh. reprezentacije u vrijeme Safeta Sušića, te je na mjestu pomoćnika bio četiri godine.

Baljić se poslije toga okušao i kao trener Karabukspora, ali se tu nije dugo zadržao. Ostao je vjeran Safetu Sušiću s kojim je sarađivao još u Alanyasporu i Akhisarsporu.

Već neko vrijeme Baljić je bez angažmana, te uživa u slobodnom vremenu. Bivši bh. igrač se oglasio jutros na Instagramu i oduševio je sve fanove svojim izgledom. Iako ima već 45 godina mora se priznati da Baljić izgleda zaista fantastično i za to je zaslužio sve pohvale.

Top Komentari

Mostarac78
Izgleda taman koliko i ima čoek godina ..
5 0
MRentom
Najveci njegov transfer je bio kad je iz Reala presao u pjevace..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi