Zasjenile su sve zvijezde: Antonella, Pilar, Anastasia...

One su dale poseban šmek dodjeli Zlatne lopte

Zasjenile su sve zvijezde: Antonella, Pilar, Anastasia...

E. Škorić

Svečana ceremonija dodjela nagrada u Zurichu bila je jučer u centru pažnju.

Mnoge zvijezde su se pojavile na dodjeli Zlatne lopte, koja je po peti put pripala Lionelu Messiju, ali veliku pozornost privukle su dame.

Messi je bio u društvu supruge Antonelle Roccuzzo koja je mamila uzdahe muškaraca.Sergio Ramos je uz sebe imao djevojku Pilar Rubio, koja je izgledala prekrasno u crvenoj svilenoj haljini.

Marcelova supruga Clarisse Alves također je izgledala predivno. Luak Modrić bio je u društvu supruge Vanje Bosnić, a po mnogima je Lotthar Matthaus bio u najljepšem društvu. Anastasia Klimko je očarala mnoge u Zurichu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi