Zašto je Akinfenwa jedinstven na FIFA 20?

Ne, ne krase ga brzina i tehnika

Zašto je Akinfenwa jedinstven na FIFA 20?

E. Škorić

Napadač engleskog niželigaša Wycombea Adebao Akinfenwa najjači je nogometaš u FIFA-i 20.

Nova FIFA izlazi krajem septembra i svi s nestrpljenjem iščekuju novi serijal popularne video igre, koja će, po mnogim najavama, biti najbolja do sada.

Kako se bliži datum izlaska nove FIFA-e (27. septembar, op.a), tako je sve više zanimljivosti na internetu vezanih za samu igru.

Nedavno ste mogli saznati ko su igrači s najvećim ocjenama na FIFA-i, a sada je poznato da je Akinfenwa najjači igrač na novom FIFA serijalu.

Ukupna ocjena mu je svega 65, ali ocjena snage je najveća od svih igrača - 97. Također je vrijedno napomenuti da 37-godišnji igrač nije bio obdaren dobrim statistikama, ali bit će jako teško s njim ući u duel...

Trojica nogometaša smjestila su se odmah iza Akinfenve: Moraes Wesley (Aston Villa), Kalidou Koulibaly (Napoli) i Romelu Lukaku (Inter). Sva trojica imaju 95 ocjenu snage.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Sve crne mambe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi