Zašto ju je dosad skrivao? Vrsaljko se pohvalio izgledom supruge

Obožavateljice u depresiji

Zašto ju je dosad skrivao? Vrsaljko se pohvalio izgledom supruge

Šime Vrsaljko je na minulom Svjetskom prvenstvu plijenio pažnju veliku javnosti.

Sjajnim igrama, ali i opuštenim ponašanjem Vrsaljko je osvojio simpatije posebno ženske populacije, međutim mnoge djevojke ovaj novopečeni član Intera je - razočarao.

Iako ovaj markantni Zadranin ne eksponira previše svoj privatni život u javnosti, sada je odlučio na Instagram profilu objaviti fotografiju sa suprugom Mateom s kojom je još od srednjoškolskih dana.

Fotografija je zaradila preko 170 hiljada lajkova, od kojih su brojni komplimenti Vrsaljkovoj supruzi da izgleda poput zanosne Monice Belucci. Mnoge su obožavateljice, doduše, ostale razočarane jer nisu znale da je Vrsaljko u braku.

'Ljubomorna sam na tu ribu', 'Snovi su pali u vodu', 'Šime, slomio si mi srce na 150 komada'...

Supruga reprezentativca Hrvatske inače uopšte ne voli pažnju, pa tako ni nema profil na društvenim mrežama, a i rijetko se pojaavljuje u javnosti.

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi