Zavirite u Ronaldovo carstvo od 16,5 miliona eura
Foto: EPA

Zavirite u Ronaldovo carstvo od 16,5 miliona eura

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je godinama unazad jedan od najplaćenijih sportista svijeta.

Čudesni Portugalac od ugovora sa klubovima, marketinga i sponzora je tokom godina zaradio veliko bogatstvo, a novac maksimalno koristi kako bi kupovao skupocjene igračke.

Njegova garaža sadrži čak 20 autmobila, a Ronaldo je veliki ljubitelj i atraktivnih lokacija, pa se odlučio počasiti 16,5 miliona eura vrijednim stanom u New Yorku.

Stan se nalazi u popularnoj Trumpovoj kuli na Manhattnu i predstavlja zaista čudesno zdanje. Ima 235 kvadrata, opremljen je tradiocionalnim namještajem.

Sa svih strana pruža se pogled na New York, pa čak i iz tuš kabine i Ronaldo će maksimalno uživati u novom stanu.

Kupovinom ovog stana povećale su se špekulacije da bi Ronaldo karijeru mogao nastaviti u SAD-u o čemu se već odavno priča.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Zivim u Calufornij i svaki dan mogu da vidim kuce obicne po 1 do 6 miliona dollara, a da nepricam pored mora po 30 do 100 miliona usd... zato me se necudim sta ima Ronaldo.... netraba nam ovo da bi znali.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi