Zavirite u vilu koju je Misimović prodao za 5 miliona eura

I to Douglasu Costi

Zavirite u vilu koju je Misimović prodao za 5 miliona eura

  Dio stečenog novca u karijeri Zvjezdan Misimović je uložio u firmu "M10" koja se bavi - nekretninama. 

Dok privodi kraju fudbalsku priču Misimović je počeo razmišljati i o stvarima izvan terena, a nakon što je pokrenuo firmu koja se bavi nekretninama, nije ni slutio da će njegova raskošna vila dobiti drugog vlasnika. 

Misimoviću je, naime, za građevinu pod nazivom "The Mansion" vrtoglavih pet miliona eura ponudio Douglas Cousta koji nastupa za Bayern, a ponuda je za legendu bh. reprezentacije bila previše dobra da je odbije. 

Vila koja je sagrađena 1970. godine nakon renoviranja naprosto blista, a u sklopu nje se nalaze bazen, fitness sala i mnogi drugi zadržaji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti