Zavodnik Iniesta: "Bila je konobarica koju sam odmah krenuo da lovim"
Prije 11 godina su se Andres i Anna upoznali, a zvijezdi Barcelone je malo trebalo da osvoji srce lijepe djevojke

Osvojio lijepu Annu

Zavodnik Iniesta: "Bila je konobarica koju sam odmah krenuo da lovim"

E. Škorić

Jedan od najboljih veznjaka koje je Barcelona ikada imala, Andres Iniesta, danas igra u Japanu i pomalo se udaljio od očiju ovdašnje nogometne javnosti.

Teško je zaboraviti Iniestu, čovjeka koji je u dresu Barcelone pisao historiju od 2002. do 2018. godine, ali shvatio je da s 34 godine ne može više da igra na najvišem nivou, pa je otišao u Japan gdje je potpisao za Kobe.

Ističe da mu je projekat tog kluba godio i da se uspio prilagoditi na uslove života i običaje u Japanu.

Društvo mu pravi supruga Anna, a novinare je zanimalo kako ju je pronašao.

Sve je počelo u gradiću Mataro prije 11 godina.

"Izašao sam s prijateljem i ona je slučajno radila kao konobarica u lokalu u kojem smo bili. Uhvatio sam njen pogled, a onda sam krenuo u 'lov'. Dopadala mi se, a onda sam koristio neke trikove da je zadivim. Impresionirao sam je i s loptom, pala je na to", uz smijeh govori iskusni Španac.

Anna se prisjeća da je nedugo kasnije dobila poruku od Inieste. "Bok, ja sam Andres, sreli smo se neki dan...", napisao joj je tada nogometaš Barcelone.

Ona je otkrila da su ubrzo počeli da se zabavljaju, a da je Iniesta znao da joj pošalje i mailove na početku koji su bili izuzetno ozbiljni, u smislu: "Da li si spremna da budeš moja supruga?".

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Mogao si i bolju nać.
9 11
king11
bila je ona impresionirana tvojim parama, a ne tvojim umijećem s loptom
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi