Zbog nje nogometaši Borussije Dortmund s pjesmom idu na svaki trening

Fitnes instruktorica koja ima samo 21 godinu

Zbog nje nogometaši Borussije Dortmund s pjesmom idu na svaki trening

E. Škorić

Njemačka 21-godišnja atletičarka Alica Schmidt izgleda veoma atraktivno, a mlada djevojka dobila je priliku da radi u Borussiji Dortmund.

Prema australskom magazinu "Busted coverage" ona je najseksipilnija atletičarka na svijetu i u njoj Nijemci vide veliku nadu, osobu koja bi mogla da donese olimpiske medalje u budućnosti, a osim toga uspješna je i kao model.

Posljednjih dana intenzivno radi s igračima Borussije Dortmund. Naime, njemački klub angažovao ju je kao fitnes instruktoricu i ona nogometašima slavnog kluba pokazuje kako da se trči.

Neki u šali kažu da je Jadon Sancho zbog nje odbio ponudu Manchester Uniteda i ostao u Borussiji...

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Zamisli kad mala kaže Sanchu hajmo sjeti ispustiti po cigaru ne treba ti veci motiv za treniranje
2 2
Penderinos
Sad mi je jasno što je Sancho ostao u Dortmundu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi