Zbog nje se čitava Engleska obradovala ulasku Cardiffa u Premier ligu
Foto: Instagram

Chloe Bamba postala nova miljenica otočkih medija

Zbog nje se čitava Engleska obradovala ulasku Cardiffa u Premier ligu

O. Lekić

Cardiff je osigurao drugo mjesto u Championshipu i tako došao do plasmana u Premier ligu, a na Otoku su se posebno obradovali što će u elitnom rangu igrati Sol Bamba.

Tačnije, obradovali su se što će supruga ovog fudbalera Cardiffa, Chloe, češće biti u centru pažnje.

Ona je ubrzo svojim izgledom, oblinama, ali i šaljivim komentarima pridobila engleske medije, pa ćemo je sigurno često gledati na naslovnim stranam istih.

"Ah, sada sam supruga fudbalera iz Premier lige, zar ću se morati šminkati i za odlazak u prodavnicu?", zapitala se bujna Chlosea nakon što je Cardiff izborio Premier ligu.

Osim golišavih fotku, Chloeini profili na društevnim mrežama su puni njenih doskočica i pošalica, pa je sigurno da će staći još veću popularnost u Engleskoj, bez obzira na uspjehe Cardiffa i štopera Sola Bambe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije