Zbog seksi April će mnogi zavoljeti Inter

Zbog seksi April će mnogi zavoljeti Inter

O. Lekić

Seksipilni britanski model, April Summers, koja se nedavno preselila u Italiju vatrena je navijačica Intera.

Iako Interu u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje, April nije razočarana. Prisustvovala je velikom milanskom derbiju u kojem su Inter i Milan podijelili bodove (1:1), a nakon susreta je izjavila da su njeni ljubimci mogli pobijediti, ali i izgubiti.

"Bila sam nervozna nakon prvog poluvremena, no u nastavku smo zaigrali bolje. Iskreno, nisam očekivala da Obi postigne pogodak.  Mogli smo dobiti, ali i izgubiti. Obožavam fudbal i kad god budem u Milanu ići ću na utakmice", izjavila je seksipilna April, kojoj bi se veliki broj fudbalera Intera mogao "upucavati".

"Fudbal volim, ali ne i fudbalere. Ne volim tu vrstu zabave, a nadam se da ću naći nekog romantičnog Italijana. Porodica mi je na prvom mjestu", zaključila je April.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti