Zbog slabe forme Realovog veznjaka Sari Salamo prijete smrću
Foto: Instagram

Iscova djevojka se našla u neugdnoj situaciji

Zbog slabe forme Realovog veznjaka Sari Salamo prijete smrću

Teme:

Lijepoj Sari Salamo nije preostalo ništa drugo nego da se za pomoć obrati madridskoj policiji zbog prijetnje koju je dobila putem društvenih mreža.


Naime, Sara Salamo je djevojka veznjaka Real Madrida, Isca, koji je nakon perioda sjajnih igara zapao u krizu, pa u posljednje vrijeme u dresu Kraljeva pruža, za svoje standarde, dosta loše partije.

Navijači Reala već neko vrijeme upravo Saru Salamo krive za Iscovu lošu formu. Navodno, upravo je Sara kriva za "buran život" koji u posljednje vrijeme vodi španski fudbaler.

Međutim, jedan simpatizer Reala je otišao predaleko, te je na Twitteru uputio Sari poruku u kojoj je napisao da su joj dani odbrojani.

Iscova djevojka je ubrzo na Twitteru označila pošiljatela poruke, ali i zvanični profil španske policije i napisala: "Zdravo, ovaj čovjek koji se naziva mrziteljem žena mi šalje ovakve poruke".

Prijeteća poruka je ubrzo izbrisana, kao i profil njenog kreatora, ali se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija na kojoj u rukama drži pušku.

Nedugo nakon Sarinog tweeta iz policije su joj savjetovali koje korake treba poduzeti kako bi joj mogli pomoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi