Zdravko Mamić ostaje na slobodi

Zdravko Mamić ostaje na slobodi

Midhat Šljivak

Izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, ostaće i dalje na slobodi nakon što je danas Županijski sud u Zagrebu odbio žalbu Državnog odvjetništva na odluku sutkinje koja je Mamića pustila iz zatvora.

Mamić je prije nekoliko dana priveden zbog vrijeđanja hrvatskog ministra Željke Jovanovića, ali ga je istražna sutkinja pustila na slobodu, nakon što je ispitan u policijskoj stanici. Danas je žalba Državnog odvjetništva na odluku sutkinje na oslobađanje Mamića odbijena.

"Izvanraspravno vijeće još tijekom jučerašnjeg dana donijelo je odluku o tome da Zdravko Mamić ostaje na slobodi. Što znači da je odbijena žalba Državnog odvjetništva na rješenje suca istrage o istražnom zatvoru", stoji u saopštenju Županijskog suda u Zagrebu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.