Zdravlje i ljudski život uvijek ispred rivalstva, to su pokazali Sarajevo, Željezničar i Čelik

Gest solidarnosti

Zdravlje i ljudski život uvijek ispred rivalstva, to su pokazali Sarajevo, Željezničar i Čelik

A. Čaušević

Postoje momenti u života kada se mnoge stvari ostave po strani i misliti samo na jedno, a to je ljudski život.

Rano jutros četiri zemljotresa od kojih je najsnažniji bio 5.3 po Rihteru su pogodila Zagreb. Popucali su zidovi po zgradama, padale su cigle po cesti, veliki broj automobila je zgnječen ciglama. Dakle, velika učinjena je velika materijalna šteta.

U neka druga vremena Sarajevo i Željezničar su bili veliki rivali sa zagrebačkim Dinamom, međutim danas je to sve u drugom planu.

Zagrepčani trenutno prolaze kroz težak period jer je istovremeno vlada i pandemija koronavirusa, a podrška iz Sarajeva nije izostala. Uputili su je FK Sarajevo i FK Željezničar. Podrška je stigla i iz Zenice ispred NK Čelik. 

"Niz zemljotresa ovog jutra pogodio je glavni grad Hrvatske. Čuvaj se Zagrebe!", poručili su iz Bordo kluba. 

"Budi jak, Zagrebe!", kratka je, ali jasna poruka sa Grbavice.

"Izdrži Zagrebe", poručili su iz zeničkog kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Furioza1999
Velik si Zeljkane
1 0
Pajdon1921
Oni iskazuju podršku Zagrebu ne Dinamu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi