Ždrepčeva krv sljedeće godine puni jubilarnih 50 godina

Po ukusu te znam!

Ždrepčeva krv sljedeće godine puni jubilarnih 50 godina

E. Čaušević

Prije više od 50 godina čak šest vrsti grožđa se sjedinilo u jedinstveno crveno vino, čiji ukus i danas poznajemo. 

Merlot i Caberne Sauvignon koji su zaslužni za mekoću, Frankovka i Game pružaju vinu prepoznatljivu rubin crvenu boju, Muskat Hamburg koji nosi slatki ukus sa sobom i na kraju dobro poznati Vranac, domaća sorta grožđa koja zaokružuje ovu raskošnu mješavinu najlepših vrsti sortnih grožđa.

Ždrepčeva krv sljedeće godine puni jubilarnih 50 godina i tim povodom Vinarija Čoka sprema razne aktivacije i poklone za svoje vjerne potrošače. Pratite nas na društvenim mrežama da bi ste bili u toku sa svim specijalnim dešavanjima koje spremamo samo za vas.

Posebna spona koja se godinama stvarala između ovog jedinstvenog vina i njegovih konzumenata istančanog ukusa je sa vremenom sve jača i zato mu se uvijek vraćate.

Po ukusu te znam! Ždrepčeva krv, živa legenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije