Ze Roberto mašina i sa 45 godina: Svaki mišić na njegovom tijelu se jasno može vidjeti

Ponovo oduševio fanove

Ze Roberto mašina i sa 45 godina: Svaki mišić na njegovom tijelu se jasno može vidjeti

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ze Roberto prije tri godine odlučio je završiti svoju karijeru iako je već tada imao 42 godine.

Ze Roberto je poznat po tome što je uvijek fizički bio u sjajnoj formi, te zbog toga njegovo tijelo bilo je u stanju da izdrži sve te napore. Brazilac je tek s 42 godine završio karijeru, ali navika za treningom je ostala.

Ovaj 45-godišnjak nedavno je oduševio svoje fanove na Instagramu kada je pokazao kako njegovo tijelo izgleda, te su mnogi bili u šoku što je Ze Roberto i dalje kao "isklesan".

Nekadašnji igrač Bayerna i prije nekoliko dana objavio je fotografiju, a na njegovom tijelu se skoro može vidjeti svaki mišić. Zaista za svaku pohvalu.

Top Komentari

Penderinos
Zahtjeva dosta vježbanja i odricanja da dostignes taj nivo. Ja radije nebi..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi