Žena bivšeg stopera Reala se skinula potpuno gola i sliku objavila na internet!

"Gola sam zato što sam slobodna"

Žena bivšeg stopera Reala se skinula potpuno gola i sliku objavila na internet!

E. Škorić

Tamara Gorro, supruga Ezequiela Garaya, koji igra za Valenciju, odlučila je da se skine gola i da fotografiju objavi na Instagramu.

Odlučila je bez trunčice odjeće da pozira u prirodi, da bi smjelo potom fotografiju objavila za sve svoje fanove jna Instagram.

"Gola sam zato što to želim. Gola sam zato što ne povrjeđujem nikoga. Gola sam zato što sam slobodna", poručila je Tamara, a sliku je komentarisao i sam Garay.

"Nisam znao da imam ovako blago kod kuće", poručio je uz osmijeh nekadašnji igrač Real Madrida i bivši reprezentativac Argentine.

Top Komentari

strucnjak
o jebem ti sunce i vakat
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.