Žena, dijete? Nevjerovatna novogodišnja objava Harryja Kanea

Izgleda da voli fudbal više od ičega

Žena, dijete? Nevjerovatna novogodišnja objava Harryja Kanea

Engleski napadač Harry Kane izazvao je mnogo pažnje novogodišnjom fotografijom koju je objavio na društvenim mrežama.

Kane se na fotografiji nalazi pored jelke, kraj njega je osam lopti (osam hat-trickova) i zlatna kopačka za najboljeg strijelca Premier lige, a u opisu piše "2017. godina je bila dobra za mene. Idemo u 2018."

Pravu pometnju napravio je komentar njegove supruge Katie Goodland, koja je svog muža jasno i pred svima upitala zbog čega nije spomenuo zaruke i rođenje prvog djeteta jer se i to desilo u, sada već, prošloj godini.

Na njeno pitanje je stigao prilično hladnokrvan odgovor Harryja Kanea, koji je napisao: "Naravno da je i to bilo sjajno dušo".

Naravno, Kaneova objava i pomenuti komentari postali su pravi viralni hit, uz razne komentare. Naprimjer, jedan glasi: "Uvijek se trebaju znati prioriteti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti