Žena fudbalera uhvaćena tokom seksa u autu sa policajcem

Njen identitet nije poznat

Žena fudbalera uhvaćena tokom seksa u autu sa policajcem

Midhat Šljivak
Teme:

Škotski policajac Gareth Blair (48) uhvaćen je tokom seksa na javnom mjestu sa suprugom jednog poznatog fudbalera, pišu engleski tabloidi.

Blair i nepoznata žena seksali su se u automobilu na parkingu, a navodno se radi o ženi poznatog fudbalera koji je igrao za Hearts.

Njeno ime nije otkriveno i ona je za sada dobro prošla jer je policajac suspendovan sa dužnosti do kraja istrage, a mogao bi i izgubiti posao.

Za sve su 'krivi' slučajni prolaznici u Edinburghu. Prijavili su policiji kako se dvije osobe seksaju u automobilu koji je parkiran i dolaskom policajaca ustanovljeno je kako se radi o njihovom kolegi.

"Sa ovim iznad glave neće moći da nastavi karijeru, barem ne na poziciji koju je imao ranije", saopšteno je za Sun iz škotske policije.

Dodali su i kako sada kreće 'jača' istraga i protiv druge osobe.

"Protekle sedmice fokus je bio samo na Blairu zbog njegove pozicije u policiji. Sada policija želi proširiti istragu i na drugu osobu koja je uključena u kompletan slučaj".

Žena sa kojom je Blair uhvaćen ima 40 godina i supruga je neimenovanog fudbalera, no uskoro bi se i njeno ime moglo saznati.

Navodno su se ljubavnici upoznali u terentani i od tog trenutka su i intimnim odnosima. Policajac je zatvorio svoje profile na društvenim mrežama, a i on je u dugogodišnjem braku.