Žene su zakon, ali i problem: Zbog Georgine neće ni na SP?

Drinkwateru je ona bila važnija

Žene su zakon, ali i problem: Zbog Georgine neće ni na SP?

E. Škorić

Chelseajev veznjak Danny Drinkwater odbio je prošle sedmice da igra za Englesku, pošto je imao "neodloženih obaveza".

Selektor Engleske Gareth Southgate je kazao kako mu je 27-godišnji Drinkwater kazao da nije spreman za susret protiv Brazila prošle sedmice u Londonu.

Međutim, istu je večer, dok se Engleska mučila s Brazilom u meču koji je okončan rezultatom 0:0, Drinkwater imao spoj sa zvijezdom Big Brothera Georginom Leigh Cantwell.

Izvor blizak Georgini (24) je kazao kako se Drink nije osjećao baš spremnim igrati, ali da je definitivno tu noć provoe sa Georginom. 

"Pozvao ju je na svoje mjesto, ali sve se odvijalo u tajnosti, nije želio da ga neko vidi. Georgina je tek kasnije napustila stan, a sljedećeg dana su razmjenjivali tekstualne poruke i oboje su se složili da su imali divnu noć i da će tu ubrzo ponoviti".

Drinkwater je za 35 miliona funti iz Leicestera prešao u Chelsea, ali navući će sada definitivno gnjev svih u reprezentaciji, posebno navijača, pa mu i nastup u Rusiji dolazi pod znak pitanja zbog Georgine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti