Nogometaš Arsenala u zoru u boksericama zaprosio djevojku: "Nije imala izbora, ja sam bio Brad Pitt"

Bio je prepun samopouzdanja

Nogometaš Arsenala u zoru u boksericama zaprosio djevojku: "Nije imala izbora, ja sam bio Brad Pitt"

Edmir Škorić

Jedna od najseksipilnijih djevojaka nogometaša svakako je ukrajinska novinarka Vlada Sedan, koja je trenutno udata za Arsenalovu zvijezdu.

Vlada Sedan je 2019. godine pristala da se uda za reprezentativca Ukrajine i beka Arsenala Aleksandra Zinčenka.

Prema riječima samog nogometaša, Vlada nije mogla da ga odbije jer "ja sam ukrajinski Brad Pitt". Prošlo je skoro četiri godine otkako ju je zaprosio, ali tvrdi da mu je i danas neugodno kada se sjeti kako je to sve izgledalo.

"Način na koji sam je zaprosio najgora je prosidba ikad - nemoguće je, tako je sramotno. Naravno, ona je rekla da. Prije svega, zato što sam ja ukrajinski Brad Pitt. Bio sam u boksericama, imao sam isklesano tijelo, nije mogla odbiti. Ali, iskreno, žaliću cijelog života zbog te večeri", našalio se Zinčenko, koji je kako kaže u boksericama u 4 ujutro tražio od svoje tadašnje djevojke da izgovori sudbonosno 'da'.

On je objasnio da je Ukrajina imala domaću utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Euro 2020. - i da ju je planirao zaprositi u intervjuu nakon utakmice. No, želio je prije toga zatražiti dopuštenje od Vladinih roditelja.

Oglasi

"Ova ideja je savršena – dobili smo utakmicu 2:1. Prsten mi je bio u torbi i želio sam to učiniti. Ali od malih nogu sam znao da prije nego što zaprosiš svoju omiljenu ženu moraš tražiti dopuštenje od njenih roditelja".

"Želio bih dati savjet svima koji planiraju učiniti prosidbu, molim vas nemojte to raditi na moj način. Postao sam lud u to vrijeme. Izašao sam vani šetajući neko vrijeme, i kupio puno cvijeća za nju tog jutra. Zašto sam to učinio u stanu umjesto bilo gdje drugdje? Nije najvažnije, ali je važno za pamćenje".

Svoju romantičnu gestu Zinčenko je uspio izvesti kasnije - kada je kleknuo pred Vladom unutar Olimpijskog stadiona u Kijevu okružen cvijećem u obliku srca.

Zinčenko u međuvremenu s Arsenalom juriša titulu, a jedan od glavnih rivala na tom putu je njegov bivši klub Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi