Životna drama fudbalera Manchester Cityja

Nolito se odrekao svoje majke

Životna drama fudbalera Manchester Cityja

E. Čaušević
Teme:

Španski reprezentativac Nolito ovog ljeta napustio je Celtu Vigo, te je odlučio svoju karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Nolito je ponikao u Barceloni, ali nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu Barce. Ipak, nekoliko godina kasnije je sjajnim igrama privukao pažnju svoje nekadašnje ekipe, ali je na kraju odbio Barcelonu, te je odlučio potpisati za Manchester City.

Engleski mediji danas su objavili nevjerovatnu životu priču španskog reprezentativca. Naime, Nolita je majka ostavila dok je još bio dijete, te nije željela da ima bilo kakav kontakt s njim. Mediji su saznali da je ona imala problema sa drogom, te da je većinu života provela u zatvoru.

Ipak, ovog ljeta ona se sjetila svog sina, te ga je odlučila kontaktirati. Navodno, Ricija Agudo Duran se izvinjavala Nolitu, te mu je tražila da joj finansijski pomogne. Međutim, Nolito joj je poručio da više ne želi čuti za nju, te da ona za njega ne postoji. Nakon svega njegova majka je odlučila dati izjavu medijima.

"Učinila sam što sam mogla u njegovom djetiljstvu, on mi je čak dolazio u posjete u zatvor. Kada sam izašla iz zatvora plaćao mi je stanarinu, ali ovog ljeta se totalno promijenio. Novac je pokvario mog sina, ja znam da sam griješila, ali nisam zaslužila da mi kaže da od**bem od njega", rekla je njegova majka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi