Zlatan darovao saigrače u PSG-u unikatnim poklonima

Ibrahimović kao Djed Mraz

Zlatan darovao saigrače u PSG-u unikatnim poklonima

Iako je Zlatan Ibrahimović u proteklih nekoliko dana prije, tokom i poslije susreta baraža za odlazak na SP u Brazil, na povratku klupskim obavezama odlučio je obradovati svoje timske kolege u redovima PSG-a.

Naime, napadač i kapiten švedske reprezentacije svoje saigrače obradovao je poklonima, a riječ je o limitiranoj verziji najnovijih Xbox-ovih konzola koje nose upravo Zlatanovo ime, te je pored imena na njima i Ibrahimovićev potpis.

Da zaista budu unikatne konzole popularni Ibra se dodatno pobrinuo jer se na svakoj konzoli pored prezimena njegovog saigrača iz PSG-a nalazi otisnut i broj koji nosi na dresu pariškog kluba.

Ovaj gest vrijedan je pažnje i demant za sve one koji znaju često reći da Ibra nije kolegijalan, te da je sebičnost jedna od njegovih glavnih karakteristika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.