Ko bi rekao?! Način na koji je Ibrahimović proveo "najluđu noć" je potpuno iznenađenje

Gazzetta dello Sport donosi detalje

Ko bi rekao?! Način na koji je Ibrahimović proveo "najluđu noć" je potpuno iznenađenje

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović svojom karizmom i karakterom izaziva ogromnu pažnju gdje se god pojavi. 

Za razliku od šokantne božićne čestitke kada je zgrozio javnost "srednjakom", Ibrahimović je novogodišnju noć mirovao.

Način na koji je Ibrahimović proveo "najluđu noć" predstavlja pravo iznenađenje pošto se odlučio za i više nego skromnu proslavu.

Naime, Zlatan je sa suprugom Helenom i djecom bio na večeri u domu kod nekadašnjeg saigrača iz Milana Ignazija Abatea.

Čim je nastupila nova godina Ibrahimović je nazdravio s odabranim društvom te se odmah zaputio kući, prenosi Gazzetta dello Sport.

Prema pisanju Gazzette dello Sport u svoj dom je stigao prije 1 iza ponoći te je na taj način ispoštovao preporuke italijanskih vlasti.

Inače, Ibrahimović je već danas bio u Milanellu na prvom treningu Rossonera u novoj godini.

Šveđanin bh. korijena je svojim prisustvom svakako obradovao i Stefana Piolija jer će biti spreman za utakmicu protiv Rome za nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi