Zlatan je prevelik za vaš mobilni aparat

Niko kao Ibrahimović

Zlatan je prevelik za vaš mobilni aparat

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Zlatan Ibrahimović obradovao je sve svoje fanove.

Švedski napadač pokrenuo je sajt na kojem posjetioci mogu pogledati gotovo sve golove koje je postigao u karijeri.

Sajt je sjajno urađen, odnosno posjetiocima je omogućena i pretraga po sezonama, klubovima i ligama u kojima je igrao, a ostavljena je mogućnost i da posjetioci biraju da li će pogledati Zlatanove golove iz igre, slobodnih udaraca ili penala.

Zlatan ne bi bio Zlatan kada fudbalski svijet ne bi barem malo šokirao. Ime sajta je zhowtime.com (z umjesto s - showtime), sajt otvara Zlatanov pogodak iz 2001. godine u dresu Malmoa s kojim se počeo probijati u odabrano društvo.

No, to nije sve. Sajt se još uvijek ne može otvarati preko mobilne aplikacije, a ukoliko je neko to i pokušao odmah nakon što je sajt otvoren dobio bi poruku: "Zlatan je prevelik za vaš mobilni aparat".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.