Zlatan PSG-u oduzeo osam miliona fanova

Pala popularnost Parižanima

Zlatan PSG-u oduzeo osam miliona fanova

Edmir Škorić

Nakon što je Zlatan Ibrahimović otišao u Manchester United, PSG je izgubio na popularnosti.

Bivši krilni nogometaš Uniteda Jesper Bomqvist tvrdi kako je PSG izgubio osam miliona fanova nakon što je Ibrahimović prešao u United.

"On je jedan od najvećih u Švedskoj. Pokrenuo je vlastiti parfem i vlastitu sportsku odjeću. On je brend. Bez obzira što ne igra za reprezentaciju. Mislim da je PSG izgubio osam miliona fanova u Švedskoj, koji su sada ludi za Unitedom", kazao je Bomqvist.

Osim toga, PSG dosta lošije igra od odlaska Ibrahimovića, pa je sigurno da je Šveđanin veliki pogodak za United, a veliki gubitak za Parižane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti