Zločesta Jelena Karleuša: Procurile nove fotografije i skandalozne poruke
Karleuša je prijetila jučer bh. stoperu, čak je objavila i neke šokantne fotografije, a bura se ne stišava

Prepiska se nastavlja

Zločesta Jelena Karleuša: Procurile nove fotografije i skandalozne poruke

E. Škorić

Sada je već teško povjerovati u tvrdnje da između bh. reprezentativca i Jelene Karleuše nije bilo ništa.

Nakon što je Igrač br. 6 bh. reprezentacije objavio na Instagramu da se dvije godine viđao s Jelenom Karleušom, pa potom obrisao sve i tvrdio da je u pitanju montaža i da se samo šalio, procurile su fotografije gole pjevačice.

Tu je nastao opšti haos. Počele su objave raznih eksplicitnih sadržaja, bez imalo pardona, da bi sada Kurir u javnost plasirao nove fotografije i prepiske između pjevačice i nogometaša.

"Koliko te sad želim... Strašno. Kako bih sad pušila taj tvoj tvrdi lijepi ku*ac... Odmah bi mi napunio usta, da sve progutam, duboko. A onda bih te pustila malo da se odmoriš i taman kad bi zadrijemao, sjela bih ti na nos vlažnom ribicom, da možeš lijepo da ližeš guzu, dugo, a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ku*ac da vrisnem", pisala je Jelena bh. defanzivcu poruku, a u poruci dalje piše:

"A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jašem kao prava drolja, da vrtim i da se nabijam, da ulazi najdublje, dok ne počnemo i ti i ja ludački da svršavamo dok me držiš sa obe ruke za velike s*se i govoriš mi da sam tvoja ku*vetina koju voliš najviše da ka*aš".

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije