Zmaj se pokazao kao odličan glumac u spotu bh. pjevača

Okušao se u i u glumačkim vodama.

Zmaj se pokazao kao odličan glumac u spotu bh. pjevača

Kada jednog dana odluči završiti karijeru, Ermin Bičakčić će, bez dileme, moći zarađivati i kao maneken.

Kada 'zarovite' u Bičakčićev Instagram profil shvatit ćete da se radi o čovjeku koji se uz fudbal veoma dobro razumije u modne trendove. Zbog te osviještenosti, kao i izgleda, nije tajna da je omiljen među ženskom populacijom i stoga nije iznenađujuće da ga ne zaobilaze ni ponude za reklame.

Da bi se Bičakčić idealno uklopio u takvo nešto prepoznao je i Enes Begović, u čijem spotu za najnoviju pjesmu je naš reprezentativac dobio glavnu ulogu, a partnerica mu je manekenka Aleksandra Stojković, koja je nedavno stala rame uz rame sa Ronaldinhom u reklami za sportsku kladionicu.

"Na snimanju je bilo izuzetno zanimljivo, a naš Zmaj Ermin Bičakčić se pokazao kao odličan glumac", kazao je, između ostalog, Enes Begović nakon što je pjesma ugledala svjetlo dana.

Zadovoljstvo nije skrivao ni defanzivac njemačkog bundesligaša Hoffenheima.

"Mogao bih se naviknuti na to, već se pitam kada je sljedeći spot (smijeh). Za mene je Begović legenda, najdraži pjevač i bila mi je velika čast sudjelovati u snimanju njegovog spota."

I dok u spotu Bičakčić ide čak i pred matičara, u privatnom životu je slobodan, mada ne skriva da mu je cilj jednog dana stati na 'ludi kamen' kada se pojavi djevojka koja će osvojiti njegovo srce.

Top Komentari

Alkma
Nije mu ovo trebalo ali eto
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi