Zmaj zaprosio djevojku, javio se i Misimović: Romantičaru stari...

Romantika na istanbulski način

Zmaj zaprosio djevojku, javio se i Misimović: Romantičaru stari...

Povremeni reprezentativac BiH Anel Hadžić nastavlja da niže uspjehe. Nakon što je osvojio titulu sa Videotonom, a potom i dobio novi ugovor, ovaj fudbaler sada sprema i vjenčanje.

Djevojka koja je osvojila srce našeg fudbalera je lijepa Alma Pljevljaković, koja živi u Beču, a nakon nekoliko mjeseci veze Hadžić je odlučio pokazati kakav je romantičar te je svoju dragu zaprosio u Istanbulu.

Sretnu vijest Hadžić je obznanio na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju sebe i novopečene zaručnice u Istanbulu, uz opis: "Rekla je da".

Ispod Hadžićeve objave mogli su se vidjeti brojni komentari, svi su složni u tome kako par izgleda vrlo zaljubljeno te da je hemija očita. Čestitke su uputili Damir Džumhur, kao i brojni Hadžićevi sadašnji i bivši saigrači, među kojima je i Zvjezdan Misimović.

"Čestitam, neka vam je sretno. Romantičaru stari", napisao je, između ostalog, Misimović.

She said yes 😍❤️💍#idontdogirlfriend#idowife💍

A post shared by Anel Hadzic (@anel_h1989) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi