Zmajevi 'odletjeli' na odmor u južnije krajeve

Bundesligaški dvojac

Zmajevi 'odletjeli' na odmor u južnije krajeve

Jedino kod engleskih fudbalera nema pauze tokom novogodišnjih praznika, u Engleskoj je najbitniji fudbal, a sve ostalo je manje bitno pogotovo kad počne Boxing day.

Ipak, dok engleski fudbaleri igraju, igrači iz 'liga petice' su na zasluženom odmoru, pa tako i igrači iz njemačke Bundeslige.

Tako su I naši Zmajevi 'odletjeli' u toplije krajeve. Ermin Bičakčić, je nakon jesenjeg dijela svoje premijerne sezone u redovima TSG Hoffenheima pobjegao na 'tajanstveni otok' kako je napisao na društvenim mrežama. 

Za razliku od svog reprezentativnog kolege iz odbrane Sead Kolašinac nije bio toliko tajanstven. Od teške povrede koljena, zbog kojeg je propustio prvi dio takmičenja u Bundesligi, Kolašinac se odmara na Maldivima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.