Zna šta valja: Đokovićeva bivša je "bomba"

Novak Đoković se zabavljao sa Lidijom Popović

Zna šta valja: Đokovićeva bivša je "bomba"

Adnan Beganović

Srbijanska pjevačica i di-džej Lidija Popović svojevremeno je bila u vezi sa najboljim svjetskim teniserom Novakom Đokovićem.

Atraktivna Lidija, čije umjetničko ime je Lady Lee daleke 2005. godine od Novaka je dobijala ljubavne razglednice, kojih se dokopao srbijanski portal Kurir.rs.

Novak je bio u ljubavnoj vezi sa seksipilnom Novosađannkom prije nego li je upoznao svoju današnju suprugu Jelenu Ristić.

U Srbiji Lidiju upoređuju sa slavnom Jennifer Lopez zbog atraktivnog izgleda i oblina, a svojevremeno je sarađivala sa reperom J.R. The Beastom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.