"Znam da me ne čuje, ali želim biti njena podrška"

Ljubav na Zimskim olimpijskim igrama

"Znam da me ne čuje, ali želim biti njena podrška"

E. Škorić

Elise Christie i njen dečko Shaolin Liu žele jedno drugom biti velika podrška i tokom Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu.

Britanska klizačica je osvojila ranije četiri zlata i u Južnoj Koreji želi do novih odličija, a u svemu joj je podrška mađarski klizač Sandor Liu Shaolin. Njih dvoje su glavni kandidati za medalje u takmičenjima u kojima nastupaju, a ujedno su nerazdvojni ljubavni par.

Bliži se Dan zaljubljenih, a britansko-mađarski par može da bude sretan što će u Južnoj Koreji biti zajedno. Pokušat će, kažu, ostati fokusirani na takmičenja...

"Prilično je teško gledati Elise. Bio sam na tribinama i vikao sam kada se utrkivala. Znam da me ne može čuti, ali nisam se mogao zaustaviti. Ona mi daje snagu kada se takmičim, želim i ja biti njena podrška", rekao je Liu, pa je dodao:

"Znam da je bila nervozna, ali sve je bolja i ja je katkad učim. Mislim da je super stvar što smo oboje u istom sportu i možemo si pomagati savjetima. Sjećam se 2016. godine da je prije sezone rekla kako ćemo oboje biti svjetski prvaci. I uspjeli smo u tome".

"Kad god možemo, vidimo se u olimpijskom selu, ali oboje smo fokusirani na ono što bismo trebali napraviti. Slavit ćemo Dan zaljubljenih kada završimo, nadam se, kao olimpijski prvaci", tvrdi Mađar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi