Znate li čime se danas bavi legendarni Mendieta?

Pobjegao od fudbala

Znate li čime se danas bavi legendarni Mendieta?

Oni nešto malo stariji ljubitelji fudbala dobro se sjećaju Gaizke Mendiete, legendarnog Španca koji je bio ikona Valencije.

Mendieta, koji danas ima 42 godine, je profesionalnu karijeru završio 2008. godine, a nakon toga se u potpunosti distancirao od fudbala i posvetio svojoj drugoj velikoj ljubavi.

Naime, Mendieta je po okončanju karijere uplivao u muzičke vode i postao DJ te tako ostvario svoje snove iz vremena kada je aktivno igrao fudbal.

Mendieta je prošle godine za miksetom zabavljao navijače Valencije na jednom partyju, a u godinama iza nas je imao veliki broj nastupa širom Španije, a nastupio je čak i na Ibizi.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi