Znate li gdje Dončić ljetuje? Možete ga sresti dok perete posuđe...

Milioner je, ali...

Znate li gdje Dončić ljetuje? Možete ga sresti dok perete posuđe...

Sjajni slovenački košarkaš Luka Dončić, iako na odmoru, intenzivno se priprema za novu sezonu.

U svojoj prvoj sezoni u NBA ligi ovaj mladi košarkaš je naprosto oduševio, no mnogi su mišljenja kako će ona nadolazeća biti mnogo teža za njega, posebno jer će i očekivanja svih i Dallasu biti znatno veća.

No, Dončić se ne plaši izazova. Iako na odmoru, u posljednjih nekoliko sedmica vrijedno trenira kako bi spremno dočekao sezonu, a poslije napornih treninga odvoji vrijeme za sebe i svoje najdraže, posebno djevojku Anamariju Gotles.

Jedan dio odmora par je proveo na romantičkom grčkom otoku Santoriniju, no onda je kao i većina Slovenaca odlučio da 'baterije napuni' u susjedstvu, odnosno u Hrvatskoj. Za destinaciju Dončić nije izabrao Dubrovnik koji važi za elitnu na koju obično idu bogataši poput njega, već obližnji Krk, tačnije kamp Pila u blizini Punata, gdje su ga mogli primijeniti brojni turisti.

Svima njima Dončić je, naravno, morao da ispunjava želje i stoji u redu za fotografisanje, a očevici kažu kako je slovenački košarkaš djelovao sasvim normalno i da, onaj koji nikada nije čuo za njega, nikada ne bi pomislio da se radi o jednom od najboljih evropskih košarkaša i NBA zvijezdi.

Turisti su se, kažu, šalili i sa Dončićem da će sljedeći susret s njim vjerovatno imati dok budu prali suđe, što je karakteristično za kampiranje.

Top Komentari

Medo-Brundo
Boze svasta....ja u Teocaku on tamo pa kako cu ga sresti?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi