Znate li koliko Neymar mjesečno troši na frizera?

Važan mu je izgled

Znate li koliko Neymar mjesečno troši na frizera?

Teme:

Neymar svoju frizuru doživljava vrlo ozbiljno i mijenja je iz sedmice u sedmicu, a za to se ne libi potrošiti i poveće svote novca.

Brazilski fudbaler po dolasku u Barcelonu odabrao je istog frizera kao timski kolega Rafinha, Wagnera Tenorija, koji je medijima ispričao kakav je Neymar na stolici. 

"Kada je prvi put stigao u Barcelonu, kosa mu je bila u jako lošem stanju. Dosta je ekperimentisao sa bojama i stilovima, kosa mu je bila znatno oštećena. Prvo smo ga ošišali, a potom smo počeli proces oporavka", kazao je njegov frizer. 

Neymar za usluge Tenorija mjesečno izdvoji više od dvije hiljade eura. 

"Nemam mnogo vremena, ali uvijek sam mu na raspolaganju. Pošalje vozača koji me pokupi i odvede u njegovu vilu. Teško je reći koliko doista stoji njegova frizura jer usluge koje pružam Neymaru nisu dostupne baš svima. No plaća mi više od dvije hiljade eura na mjesec."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.