Zoran Mamić nokautirao dvojicu napadača!

Tuča u noćnom klubu

Zoran Mamić nokautirao dvojicu napadača!

Mlađi brat Zdravka Mamića, Zoran, potukao se za vikend u jednom noćnom klubu u Zagrebu.

Mlađi Mamić je napadnut u jednom noćnom klubu, a očevici kažu: Napadače je sam onesposobio reagiravši preciznim direktima, piše tportal.

 

Tragom informacije da je Zoran Mamić prošle subote fizički napadnut, koju je u javnost plasirao Zdravko Mamić, isplivali su i neki detalji toga događaja.

 

Neki svjedoci prepričali su da je Zoran zaista bio učesnik fizičkog obračuna u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

 

Navodno su ga drsko provocirala dvojica mladića, na šta im je Zoki hladno odbrusio. To je spomenutu dvojicu razljutilo pa su krenuli u fizički obračun sa Dinamovim sportskim direktorom. 

 

Međutim, mlađi Mamić je reagovao munjevito - izbjegao je udarac i potom preciznim direktima, gađajući u predjelu vilice, nokautirao napadače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.