Zukanovićev saigrač smuvao seks bombu bujnih oblina

Kada joj vidite fotografije, neće vam biti dobro

Zukanovićev saigrač smuvao seks bombu bujnih oblina

O. Lekić
Teme:

Oduvijek je važilo nepisano pravilo da uspješni fudbaleri uz sebe imaju atraktivne djevojke koje su većinom manekenke.

Uspješni i jako imućni fudbaler su pravi magenti za atraktivne djevojke, a među onima koji se mogu pohvaliti izgledom svoje bolje polovice je i 29-godišnji napadač Genoe Andrej Galabinov.

Mediji na Apeninima prenose kako je saigrač našeg fudbalskog reprezentativca Ervina Zukanovića praznike proveo u društvu seksipilne Natashe Cinelli, s kojom je odnedavno u ljubavnoj vezi.

Galabinovu djevojku su prozvali novom ljepoticom Serije A, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, nema sumnje da će u budućnosti sve češće puniti naslovne strane.

Natasha je inače izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram i prati je preko 20.000 fanova.

Top Komentari

Turgut
Ptujj koga je briga. Zar ovo nije sportski portal?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi