Zvezdin košarkaš sa fanovima dijeli sve, pa i 'vrele' fotografije djevojke

Navike ne mijenja

Zvezdin košarkaš sa fanovima dijeli sve, pa i 'vrele' fotografije djevojke

O. Lekić

Njemački košarkaš Maik Zirbes koji nastupa za Crvenu zvezdu, osim u osvajanju duela pod obručima, vrlo je uspješan i u osvajanju atraktivnih djevojaka.

Prethodno je ovaj košarkaš bio u vezi sa manekenkom Tatjanom Bašević, međutim nakon što je toj romansi došao kraj, doveo je iz Njemačke u Beograd atraktivnu plavušu Vicky Sonntag.

Svoje navike Zirbes nije promijenio, kao ni strast za objavljivanjem fotografija provokativnog sadržaja, međutim nekada u tome možda i pretjera. Nijemac je sada fotografisao stražnjicu svoje nove djevojke dok je držala morsku zvijezdu, što je prokomentarisao aludirajući na klub u kojem igra. Sve je popratio i hashtagom #guzicamoja.

Ni Vicky nema problema sa skidanjem, njezin Instagram profil je prepun golišavih fotografije kojima izaziva mnogobrojne uzdahe muške populacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi