Zvijezda Premiershipa optužena za grupno silovanje: Žrtva se probudila s ogrebotinama

Ništa neobično za Englesku

Zvijezda Premiershipa optužena za grupno silovanje: Žrtva se probudila s ogrebotinama

A. Čaušević

U Engleskoj je postala sasvim normalna pojava da se fudbaleri iz Premiershipa nađu u nekom sex skandalu. 

Britanski tabloidi prenose kako je je još jedna zvijezda Premiershipa optužena za grupno silovanje, ali zbog legalnih razloga nisu otkrili njegovo ime.

The Sun piše kako je fudbaler optužen da je učestovao u grupnom silovanju tokom zabave u iznajmljenom stanu zajedno sa svojim prijateljima.

Žrtva tvrdi kako je u njeno piće stavljeno nešto te da se ujutro probudila pored fudbalera. Boji se da ju je "napalo" više fudbalerovih prijatelja tokom zabave u izolaciji. Ona se probudila sa ogrebotinama na nogama, a igrač joj je rekao da su imali sex.

"Jedva je stajala na nogama noć ranije, nema teorije da bi u takvom stanju mogla imati sex", kazala je žrtvina prijateljica za Daily Star.

Dan nakon incidenta je dobila poziv s nepoznatog broja kada joj je rečeno da su joj igrač i njegovi prijatelji tokom zabave stavili nešto u piće.

Nakon toga žrtva je otišla u policiju i prijavila slučaj. Tom prilikom su je pregledali medicinsko osoblje i dokttori te je pokrenuta istraga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije