Zvijezda španskog fudbala ima 25 godina i spava na krevetu od 35.000 eura da uspori starenje

Luksuz u doba korone

Zvijezda španskog fudbala ima 25 godina i spava na krevetu od 35.000 eura da uspori starenje

Admin Čaušević

Od skupo plaćenih fudbalskih zvijezda navikli smo na sve i svašta, ali ono što je uradio fudbaler Atletico Madrida do sada nije viđeno. 

Naime, odlični veznjak Marcos Llorente je kupio krevet od 35.000 eura kako bi usporio starenje.

Od dolaska u Atletico iz Reala na ljeto 2019. godine odlični veznjak je postao jedan od ključnih igrača Jorgandžija. Pokazao je to sjajnom izvedom na Anfield Roadu protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka.

Llorente što duže želi igrati na vrhunskom nivou i traži načine da to uradi. Već neko vrijeme konzumira paleolitisku dijeta koja se temelji na tome da će čovjek imati zdravije tijelo ako se hrani kao svoj predak.

Sada je ovaj 25-godišnjak kupio i skupocjeni krevet koji je zadužen da uspori brzinu starenja. Platio ga je 35.000 eura.

Home - Hogo

"Ovaj krevet je jedini zdravstveno zagarantovani i patentirani sistem odmora koji prirodno smanjuje biološku starto usporavanjem procesa oksidacije i upale s kojim starimo", riječi su kojim je kompanija Hogo predstavila svoj izum.

Top Komentari

miki30
Vama je kralju moj pod zemlju isto ko i meni, možeš raditi šta hoćeš jbt krevet.
5 1
Penderinos
Dzaba ti je druže, svake godine si stariji
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti