Zvijezda Super Bowla: Zvali su me droljom!

Atraktivna Charlotte McKinney

Zvijezda Super Bowla: Zvali su me droljom!

Nakon što se pojavila u jednoj od najerotičnijih reklama tokom finala Super Bowla, Charlotte McKinney postala je prava zvezda. 

Ova 21-godišnjakinja prisjetila se svojih srednjoškolskih dana kada joj nije bilo baš sjajno, a zanimljivo je da je školu napustila sa 17 godina jer su je druge djevojke vrijeđale i zlostavljale.

"Bile su bezobrazne. Nazivale su me droljom, govorile da imam lažne grudi, bilo je to strašno, prestrašno. Bacale su pivo na mene jer sam bila najljepša u školi", govori Charlotte.

Atraktivna Amerikanka dodaje je da sa 14 godina, kad je odrastala i sazrijevala, nije znala kako reagovati na sve što se dešava oko nje, a teške životne situacije u mnogome joj je olakšavala starija sestra. Otkrila je i kako se cijeli život bori sa poremećajem u čitanju.

"Kad se govori o disleksiji, važno je istaći da je riječ o poremećaju s kojim su se borili neki od najpametnijih ljudi na svijetu. Mi vidimo stvari drugačije, učimo na drugačiji način. Nema ništa loše u tome", rekla je plavuša koja je visoka 170 cm, što nije dovoljno za karijeru modela, ali se ona ipak je odlučila okušati.

Tako je dobila ulogu u reklami za lanac brze hrane, gdje je naslijedila zvijezde kao što su Kate Upton, Kim Kardashian i Heidi Klum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti