Zvijezda Tottenhama privedena zbog zlostavljanja djevojke
Foto: Instagram

Henchi zadobila tjelesne povrede?

Zvijezda Tottenhama privedena zbog zlostavljanja djevojke

Zbog incidenta koji se dogodio u subotu, dan uoči okršaja Tottenhama i Manchestera, Tottenham je bio primoran oglasiti se o svom fudbaleru.

Ovo nije prvi put da "nestašni" Serge Aurier našao u problemima i na naslovnicama magazina zbog pogrešnih razloga, ali ovaj put se radi o zaista ozbiljnim optužbama.

View this post on Instagram

God !! thank you for this year🤲🏾 more among mine long life to us, long life to you SA ..... 25 years🎂 I hope to gain maturity still be someone better in the present as in the future 🙏🏾 thank you to all of you for your many messages and your support 💪🏾What God protects you❤️#birthdayboy🎂😋🐘🤞🏽🤟🏾 Dieu merci!! 1 ans de plus auprès des miens 😀 j’espère gagné encore en maturité et être encore meilleur dans les années à venir 🤲🏾 Merci à Tous pour vos nombreux messages d’anniversaire mais surtout votres soutiens habituel one love ❤️ #joyeuxanniversaireSA24🎂😋🐘🤞🏽🤟🏾

A post shared by Thecrazychild93 (@sergeaurier) on

Naime, 26-godišnji defanzivac Tottenhama Serge Aurier je u subotu navečer priveden zbog obiteljskog nasilja. Tačnije, priveden je pod otpužbama da je zlostavljao, odnosno fizički napao svoju partnericu, 31-godišnju Henchi Voigt.

Britanski mediji su brzo saznali sa hapšenje Auriera, a navodno je ovaj fudbaler nanio i određene povrede Voigtovoj.

Ipak, nakon nekoliko sati ispitivanja pušten je bez podizanja optužnice što je potvrđeno i iz Tottenhama.

"Svjesni smo incidenta u koji je umiješan Serge Aurier. On je pušten bez otpužnice", poručio je glasnogovornik Tottenhama.

Henchi Voigt je fitnes model, a proslavila se učestvovanjem u američkom reality show-u, WAGS Miami. Inače, Aurier i Henchi imaju i petomjesečnu kćer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti