Zvijezda Tottenhama priznala: Volim Justina Biebera!

Tvrdi i da nije jedini

Zvijezda Tottenhama priznala: Volim Justina Biebera!

Justin Bieber je godinama jedan od najpopularnijih pjevača među tinejdžerima, a postalo je jasno da nisu samo oni njegovi veliki fanovi. Od danas je poznato da se Bieber sluša i u svlačionici Tottenhama.

Mladi napadač ovog kluba Harry Kane priznao je da je veliki fan pop senzacije iz Kanade, ali i to da nije jedini u svlačionici Tottenhama koji voli Biebera.

"Volim muziku koju stvara i želio bih posjetiti njegov koncert. Mogu da kažem i to da nisam jedini fudbaler Tottenhama koji sluša i voli Biebera, ali mi se čini da je neke stid to priznati", rekao je Kane i dodao:

"Neću reći ko ga voli, ali samo ću kazati da nisam jedini koji sluša njegove pjesme prije nego što istrčim na teren".

Ako se navijačima Tottenhama neće svidjeti ova izjava, svidjet će im se činjenica da je Kane postigao već deset golova u ovoj sezoni. Oprostit će mu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti