Zvijezdi Premiershipa uništen Lamborghini, ali srećom nije bilo smrtnih posljedica

Nogometaš Sheffielda imao nesreću

Zvijezdi Premiershipa uništen Lamborghini, ali srećom nije bilo smrtnih posljedica

E. Škorić

Nogometaš Sheffield Uniteda Lys Mousset uništio je svoj Lamborghini Aventador.

Mousset je imao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao njegov skupocjeni automobil, ali srećom, izbjegnuta je veća tragedija.

On je udes imao u noći s nedjelje i ponedjeljka. Nakon uviđaja, policija je uhapsila dva muškarca pod optužbom da su vozili u pijanom stanju.

Moussetov Lamborghini udario je od Land Rovera, koji je udario o zid, a onda i u jedan parkiran automobil.

"Lamborghinijeva strana je skroz pocijepana, komadi su se nalazili svuda po putu. Land Rover se okrenuo za 90 stepeni, udario u kamenu ogradu, benzin je curio ulicom. Jako neprijatna scena. A da je bilo ko tada tu prolazio, poginuo bi, nema sumnje", rekao je jedan od prolaznika.

Top Komentari

Random123
Tako to bude kad se ovim prepotentnim zvijezdama daju tolike pare, pa ne zna od sebe sta ce, jos je mogo neko ni kriv ni duzan nastradati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi