Zvijezdu F1 omamili gasom i ukrali prsten od 250.000 funti

Filmska pljačka...

Zvijezdu F1 omamili gasom i ukrali prsten od 250.000 funti

Jenson Button i njegova supruga Jessica opljačkani su u svojoj luksuznoj vili u Saint-Tropezu.

Poznatom vozaču Formule 1 ukradene su stvari u vrijednosti od 300.000 funti, a incident kakav se viđa samo u holivudskim filmovima dogodio se usred noći kada su svi spavali.

Pljačkaši su u ventilaciju "ubacili" gas koji je onesvijestio Buttona, njegovu suprugu i još troje prijatelja koji su boravili sa njima u vili, a potom su pretresli cijelu vilu i ukrali skupocjeni nakit. Odnijeli su i vjerenički prsten Buttonove supruge u vrijednosti od 250.000 funti. 

Policija navodi da su pljačkaši vjerovatno danima "snimali" vilu jednog od najbogatijih britanskih sportista, prije nego što su krenuli u akciju. Sumnja se na ruske ili rumunske bande koje haraju Saint-Tropezom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.