Aladžić: Kvalitetniji smo od Centra

Sutra veliki derbi

Aladžić: Kvalitetniji smo od Centra

Endin Čaušević

Veliki derbi Premijer lige BiH u futsalu na rasporedu je sutra u Sarajevu gdje će se sastati Centar i Mostar SG.

Ekipa Mostar SG-a prije nekoliko dana izborila je plasman u finale Kupa BiH pobjedom nad tuzlanskom Bosnom. Mostarski tim je tek u prošlom kolu doživio prvi poraz u sezoni od Željezničara, a nadaju se da će sutra upisati pobjedu protiv Centra.

"Smatram da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Centra. Ukoliko budemo igrali kako najbolje znamo, onda se Centra ni ovog puta ništa neće pitati. Naši susreti su oduvijek mamac za publiku ili futsal poslastica, neka bude i ovog puta tako", rekao je kapiten mostarskog tima Marijo Aladžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi