Aladžić: Moja želja je jesen sa svim pobjedama

Pred gradski derbi sa Zrinjskim

Aladžić: Moja želja je jesen sa svim pobjedama

S. Mlaćo

Kapiten Mostar SG Staklorada Marijo Aladžić i na utakmici protiv Brotnja u prošlom kolu, postigao je dva pogotka, te bio jedan od najboljih igrača u timu.

 Lider Mostar SG-a na parketu, meč protiv Čitlučana u prošlom kolu ocijenio je najtežim u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa je time i pobjeda nad komšijama bila slađa.
"Loše smo otvorili utakmicu, ali smo na kraju ipak uspjeli ostvariti cilj i pobijediti. Zadovoljni smo i iz razloga što smo na najbolji način najavili derbi koji nas čeka u narednom kolu, kazao je Aladžić.
Protivnik Mostar SG-a u posljednjem kolu jesenje polusezone je gradski rival Zrinjski u dvorani na Bijelom brijegu.
"Gradski derbiji uvijek su neizvjesni i teški. Nadam se dobrom izdanju i novom trijumfu uz sav resprekt prema domaćinu. Moja velika želja je da na pauzu odemo s jedanaest pobjeda iz isto toliko utakmica. Bila bi to velika stvar, posebno uzimajući u obzir da smo igrali na tri fornta, što uključuje i Evropu gdje smo odigrali šest zahtijevnih utakmica, rekao je Aladžić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi