Bajgorić: Naši igrači zaslužuju sve pohvale

Mostar SG slavio u Livnu

Bajgorić: Naši igrači zaslužuju sve pohvale

E. Čaušević

MNK Mostar SG sinoć je upisao devetu pobjedu zaredom u gostima protiv Seljaka u Livnu (5:2) u okviru 9. kola Futsal PL BiH.

Mostar SG će sigurno biti ekipa koja će se boriti za titulu prvaka ove sezone, a sinoć su stigli do nove pobjede iako su bili oslabljeni za neigranje Galića i Radina.

"Kako odmiče prvenstvo naša forma je sve bolja, što je bilo jasno i u Livnu. Igrači su za igru i rezultat zaslužile sve pohvale i čestitke, dok navijačima koji nas prate i na gostujućim terenima dugujemo veliku zahvalnost. Moram istaći i domaću publiku, koja je korektno aplauzima nagrađivala i naše dobre akcije. Hvala i Seljaku na gostoprimstvu", rekao je nakon utakmice predsjednik Mostar SG Amel Bajgorić.

Mostarcima su na ruku išli i rezultati n adrugim terenima, prije svih remi direktnih konkurenata u borbi za naslov, Zrinjskog i Centra.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Dvojica kandidata za selektora futsal reprezentacije BiH odigrali su odličan derbi, ali su bodovno sve dalje od Mostar SG Staklorada", bio je Bajgorićev komentar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi